Vejret i Melbourne i august

Her kan du læse lidt om vejret i Melbourne i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 12 og 14 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Melbourne i august, da du overvejer at bestille en ferie i årets 8. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Melbourne, som - når temperaturen er lavest i august - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Melbourne i august måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Melbourne i august

Årets 8. måned vil i Melbourne byde på kolde til kølige temperaturer. I Melbourne i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 12 - 14 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 10 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 15 grader.

At temperaturerne i august måned i Melbourne kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Melbourne er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typisk vejr i Melbourne i august

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan august-vejret tager sig ud i Melbourne.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
142 - 143
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
17 - 18

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Melbourne, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Melbourne, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i august

Regn i august måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 49 - 51mm. fordelt over 16-18 dage med regn eller byger.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i august