Vejret i Melbourne i juli

Oversigt over vejret i Melbourne i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 11 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Melbourne - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Melbourne i juli

Dagstemperaturerne i Melbourne i juli måned svinger mellem at være meget kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 10 - 12 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 8 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 13 grader.

At temperaturerne i juli måned i Melbourne kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Melbourne er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Melbourne i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Melbourne i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
118 - 119
Nedbør i mm.
54
Dage med nedbør
17 - 18

Hvis du skal rejse i Melbourne i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Melbourne på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Melbourne.

Regn og nedbør i juli

I løbet af juli vil der i årets 7. måned i Melbourne falde omkring 53 - 55 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i juli