Vejret i Melbourne i marts

Oversigt over vejret i Melbourne i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 21 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Melbourne i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Melbourne i marts. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Melbourne i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts-temperaturer i Melbourne

I marts måned i Melbourne kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder marts-temperaturer i Melbourne, som i de fleste tilfælde ligger omkring 20 - 22 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 18 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i marts måned i Melbourne kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Melbourne er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Melbourne i marts

Et udsnit af marts måneds vejr i Melbourne er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over marts måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i marts kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
203 - 204
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i marts-vejret i Melbourne er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Melbourne byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i marts

I løbet af marts vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 49 - 51mm. - fordelt på 8-10 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i marts