Vejret i Miami i december

Vejret i Miami i december kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 24 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Miami i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Miami i december. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Miami.
Skrevet af: Niels Sørensen

December: Temperaturer i Miami

Miami, USA i december er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Miami byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i december i Miami vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 25 - 26 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i december måned i Miami kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Miami er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Miami i december

Et udsnit af december måneds vejr i Miami er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
221 - 222
Nedbør i mm.
42
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Miami er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Miami byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i december måned?

Fordelt over december måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 41 - 43mm. nedbør. Dette sker fordelt over 6-8 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december