Vejret i Milano i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Milano i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 24 og 26 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Milano - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Milano, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Milano i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Milano

I juni måned i Milano kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder juni-temperaturer i Milano, som i de fleste tilfælde ligger omkring 24 - 26 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 22 grader og maximumstemperaturer på 28 - 30 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Milano kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Milano er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typiske vejrforhold i Milano i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Milano i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Milano tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
240 - 241
Nedbør i mm.
110
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Milano. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Milano i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Milano:

Vil det regne i juni?

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i juni i Milano også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets 6. måned vil falde omkring 109 - 111 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 10-12 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Milano i juni.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juni