Vejret i Munchen i april

Her kan du læse lidt om vejret i Munchen i april, som typisk vil byde på temperaturer mellem 8 og 10 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Munchen - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over april-vejret i Munchen, som - når temperaturen er lavest i april - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Munchen.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Munchen i april

Årets fjerde måned vil i Munchen byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Munchen i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 8 - 10 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 6 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 12 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Munchen i april

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Munchen i april. Tallene er opgjort over hele april måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Munchen tager sig ud i årets fjerde måned.
Temperaturer
8° - 10°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
17 - 18

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Munchen. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Munchen i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over april. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Munchen:

Regner det så i april måned?

Regn i april måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 29 - 31mm. fordelt over 16-18 dage med regn eller byger.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i april