Vejret i Napoli i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Napoli i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 26 og 28 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Napoli - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Napoli, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Napoli.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Napoli i juli

Årets 7. måned vil i Napoli byde på varme til meget varme temperaturer. I Napoli i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 29 grader.

At temperaturerne i juli måned i Napoli kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Napoli er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Napoli i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Napoli i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Napoli tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
323 - 324
Nedbør i mm.
17
Dage med nedbør
2 - 3

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Napoli. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Napoli i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Napoli:

Nedbør i juli

Regn i juli måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 16 - 18mm. fordelt over 1-3 dage med regn eller byger.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juli