Vejret i New Orleans i august

Vejret i New Orleans i august kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 31 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge New Orleans - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i New Orleans.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i New Orleans i august

Årets 8. måned vil i New Orleans byde på varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I New Orleans i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 30 - 32 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 28 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 34 grader.

At temperaturerne i august måned i New Orleans kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i New Orleans er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i New Orleans i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i New Orleans i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
261 - 262
Nedbør i mm.
136
Dage med nedbør
14 - 15

Hvis du skal rejse i New Orleans i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i New Orleans på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i New Orleans.

Nedbør i august

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører august måned i New Orleans til en af de mere våde. Mere præcist falder der 135 - 137mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 13-15 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august