Vejret i New Orleans i december

December måned i New Orleans vil normalt ramme temperaturer på omkring 16 og 18 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve kolde dage. Du er måske interesseret i vejret i New Orleans i december, da du overvejer at bestille en ferie i årets sidste måned - eller måske har du allerede gjort det. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i New Orleans.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New Orleans (december måned)

I december måned kan temperaturerne i New Orleans i USA svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 16 - 18 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i New Orleans ligger på omkring 14 til 16 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 19 - 22 grader.

At temperaturerne i december måned i New Orleans kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i New Orleans er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i New Orleans i december

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan december-vejret tager sig ud i New Orleans.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
161 - 162
Nedbør i mm.
104
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i New Orleans, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i New Orleans, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i december måned?

Selvom december i New Orleans kan betegnes som en måned med ganske meget nedbør, så vil det ikke regne non-stop. Men man skal regne med at 9-11 dage i løbet af december vil indeholde nedbør - resten af tiden bør det være forholdsvist tørt, ja måske er du endda heldig at få solen at se. Som skemaet også viser, så fordeler nedbøren sig typisk over 103 - 105 dageAndre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december