Vejret i New Orleans i februar

Her kan du læse lidt om vejret i New Orleans i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 16 og 18 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge New Orleans - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i New Orleans, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i New Orleans i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New Orleans i februar

Dagstemperaturerne i New Orleans i februar måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 16 - 18 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 14 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 20 grader.

At temperaturerne i februar måned i New Orleans kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i New Orleans er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i New Orleans i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i New Orleans i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
156 - 157
Nedbør i mm.
101
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i New Orleans i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i New Orleans på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i New Orleans.

Vil det regne i februar?

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i februar i New Orleans også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets anden måned vil falde omkring 100 - 102 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 8-10 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i New Orleans i februar.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i februar