Vejret i New Orleans i juli

Oversigt over vejret i New Orleans i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 31 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i New Orleans er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i New Orleans.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New Orleans (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i New Orleans i USA svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 30 - 32 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i New Orleans ligger på omkring 28 til 30 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 33 - 36 grader.

At temperaturerne i juli måned i New Orleans kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i New Orleans er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i New Orleans i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i New Orleans se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
237 - 238
Nedbør i mm.
171
Dage med nedbør
14 - 15

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i New Orleans eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i New Orleans.

Nedbør i juli

Som du sikkert allerede har bemærket i skemaet længere oppe, så er juli måned i New Orleans en våd oplevelse. Sagt med andre ord, så vil omkring 14 af månedens dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør - og ofte ganske betragtelige mængder, ca. 170 - 172 mm. Husk at pakke vind og vandtæt tøj.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juli