Vejret i New Orleans i juni

Her kan du læse lidt om vejret i New Orleans i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 29 og 31 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til New Orleans - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i New Orleans, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i New Orleans

I juni måned i New Orleans kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder juni-temperaturer i New Orleans, som i de fleste tilfælde ligger omkring 29 - 31 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 27 grader og maximumstemperaturer på 33 - 35 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i New Orleans kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i New Orleans er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i New Orleans i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i New Orleans i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i New Orleans tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
271 - 272
Nedbør i mm.
113
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til New Orleans. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i New Orleans i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i New Orleans:

Regn og nedbør i juni

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i juni i New Orleans også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets 6. måned vil falde omkring 112 - 114 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 10-12 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i New Orleans i juni.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni