Vejret i New Orleans i maj

Vejret i New Orleans i maj kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 27 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til New Orleans - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i New Orleans i maj

Årets 5. måned vil i New Orleans byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I New Orleans i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

At temperaturerne i maj måned i New Orleans kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i New Orleans er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i New Orleans i maj

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i New Orleans i maj. Tallene er opgjort over hele maj måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i New Orleans tager sig ud i årets 5. måned.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
111
Dage med nedbør
8 - 9

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til New Orleans. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i New Orleans i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over maj. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i New Orleans:

Regn og nedbør i maj

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører maj måned i New Orleans til en af de mere våde. Mere præcist falder der 110 - 112mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 7-9 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj