Vejret i New Orleans i november

Her kan du læse lidt om vejret i New Orleans i november, som typisk vil byde på temperaturer mellem 18 og 20 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i New Orleans i november, da du overvejer at bestille en ferie i årets 11. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over november-vejret i New Orleans, som - når temperaturen er lavest i november - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i New Orleans i årets 11. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New Orleans i november

Dagstemperaturerne i New Orleans i november måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 18 - 20 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 16 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 22 grader.

At temperaturerne i november måned i New Orleans kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i New Orleans er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i New Orleans i november

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan november-vejret tager sig ud i New Orleans.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
189 - 190
Nedbør i mm.
85
Dage med nedbør
7 - 8

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i New Orleans, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i New Orleans, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i november?

I løbet af november vil der i november falde 84 - 86 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i november