Vejret i New Orleans i september

Oversigt over vejret i New Orleans i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til New Orleans - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i New Orleans i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New Orleans (september måned)

I september måned kan temperaturerne i New Orleans i USA svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 29 - 31 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i New Orleans ligger på omkring 27 til 29 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 31 - 34 grader.

At temperaturerne i september måned i New Orleans kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i New Orleans er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typiske vejrforhold i New Orleans i september

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i New Orleans i september. Tallene er opgjort over hele september måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i New Orleans tager sig ud i årets 9. måned.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
234 - 235
Nedbør i mm.
128
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til New Orleans. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i New Orleans i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over september. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i New Orleans:

Vil det regne i september?

Som skemaet også tydeligt viser, så kan vejret i september i New Orleans betegnes som vådt og ustadigt. Der vil falder i omegnen af 127 - 129mm. nedbør i løbet af måneden fordelt på 9-11 dage. De resterende dage vil der være forholdsvist tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september