Vejret i New York i april

Oversigt over vejret i New York i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 13 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i New York er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i New York i april måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i New York

New York, USA i april er en periode, hvor kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil New York byde på 12 - 14 grader. Når det er koldest i april i New York vil der være omkring 10 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 15 - 16 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i april måned i New York kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i New York er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i New York i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i New York se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
214 - 215
Nedbør i mm.
89
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i New York eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i New York.

Nedbør og regnfulde dage i april

I løbet af april vil der i årets fjerde måned i New York falde omkring 88 - 90 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i april