Vejret i New York i august

August måned i New York vil normalt ramme temperaturer på omkring 24 og 26 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i New York i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til New York i august. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i New York.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i New York

I august måned i New York kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder august-temperaturer i New York, som i de fleste tilfælde ligger omkring 24 - 26 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 22 grader og maximumstemperaturer på 27 - 29 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i august måned i New York kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i New York er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i New York i august

Et udsnit af august måneds vejr i New York er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
275 - 276
Nedbør i mm.
119
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i New York er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i New York byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i august

Selvom august i New York kan betegnes som en måned med ganske meget nedbør, så vil det ikke regne non-stop. Men man skal regne med at 9-11 dage i løbet af august vil indeholde nedbør - resten af tiden bør det være forholdsvist tørt, ja måske er du endda heldig at få solen at se. Som skemaet også viser, så fordeler nedbøren sig typisk over 118 - 120 dageAndre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august