Vejret i New York i december

Her kan du læse lidt om vejret i New York i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 4 og 6 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i New York i december, da du overvejer at bestille en ferie i årets sidste måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i New York, som - når temperaturen er lavest i december - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i New York i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New York i december

Dagstemperaturerne i New York i december måned svinger mellem at være ekstremt kolde til kolde. Typisk vil der være omkring 4 - 6 grader i december - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 2 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 6 grader.

At temperaturerne i december måned i New York kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i New York er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i New York i december

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan december-vejret tager sig ud i New York.
Temperaturer
4° - 6°
Solskinstimer
158 - 159
Nedbør i mm.
84
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i New York, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i New York, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i december?

I løbet af december vil der i december falde 83 - 85 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december