Vejret i New York i februar

Vejret i New York i februar kan byde på både ekstremt kolde og meget kolde dage, med temperaturer på omkring 3 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i New York i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til New York i februar. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New York i februar

Dagstemperaturerne i New York i februar måned svinger mellem at være ekstremt kolde til meget kolde. Typisk vil der være omkring 2 - 4 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 0 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 4 grader.

At temperaturerne i februar måned i New York kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i New York er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i New York i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i New York er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
2° - 4°
Solskinstimer
164 - 165
Nedbør i mm.
74
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i New York er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i New York byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i februar

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i februar måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 73 - 75 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i februar