Vejret i New York i juli

Her kan du læse lidt om vejret i New York i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 25 og 27 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til New York - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i New York, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New York (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i New York i USA svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 25 - 27 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i New York ligger på omkring 23 til 25 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 27 - 30 grader.

At temperaturerne i juli måned i New York kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i New York er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i New York i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i New York i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i New York tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
307 - 308
Nedbør i mm.
102
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til New York. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i New York i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i New York:

Regn og nedbør i juli

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i juli i New York også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets 7. måned vil falde omkring 101 - 103 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 9-11 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i New York i juli.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juli