Vejret i New York i juni

Vejret i New York i juni kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 24 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til New York - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i New York i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i New York i juni

Årets 6. måned vil i New York byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I New York i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 23 - 25 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 21 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 26 grader.

At temperaturerne i juni måned i New York kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i New York er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i New York i juni

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i New York i juni. Tallene er opgjort over hele juni måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i New York tager sig ud i årets 6. måned.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
301 - 302
Nedbør i mm.
86
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til New York. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i New York i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juni. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i New York:

Vil det regne i juni?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juni måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 85 - 87 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni