Vejret i New York i maj

Vejret i New York i årets 5. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i New York i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til New York i maj. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i New York i maj. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i New York.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New York (maj måned)

I maj måned kan temperaturerne i New York i USA svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 18 - 20 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i maj måned i New York ligger på omkring 16 til 18 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 20 - 23 grader.

At temperaturerne i maj måned i New York kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i New York er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i New York i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i New York er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
250 - 251
Nedbør i mm.
91
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i New York er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i New York byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i maj måned?

Ustadigt vejr må i maj i New York forventes. I løbet af årets 5. måned falder der omkring 90 - 92 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj