Vejret i New York i november

Vejret i New York i november kan byde på både meget kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 10 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i New York er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i New York i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i New York

I november måned i New York kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller meget kolde. Det betyder november-temperaturer i New York, som i de fleste tilfælde ligger omkring 9 - 11 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 7 grader og maximumstemperaturer på 12 - 14 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i november måned i New York kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i New York er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i New York i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i New York se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
172 - 173
Nedbør i mm.
89
Dage med nedbør
9 - 10

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i New York eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i New York.

Nedbør og regnfulde dage i november

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 88 - 90 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i november