Vejret i New York i oktober

Vejret i New York i årets 10. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 15 og 17 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i New York er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i New York i oktober. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i New York.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i New York i oktober

Årets 10. måned vil i New York byde på kolde til ganske lune temperaturer. I New York i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 15 - 17 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 13 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 18 grader.

At temperaturerne i oktober måned i New York kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i New York er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i New York i oktober - overordnet skema

For et hurtigt overblik over oktober-vejret i New York se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
218 - 219
Nedbør i mm.
84
Dage med nedbør
8 - 9

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i New York eller om vejret er, som du gerne vil have det i oktober måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i New York.

Regner det så i oktober måned?

Ustadigt vejr må i oktober i New York forventes. I løbet af årets 10. måned falder der omkring 83 - 85 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i oktober