Vejret i New York i september

Oversigt over vejret i New York i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 22 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i New York i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i New York i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New York (september måned)

I september måned kan temperaturerne i New York i USA svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 21 - 23 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i New York ligger på omkring 19 til 21 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 23 - 26 grader.

At temperaturerne i september måned i New York kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i New York er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i New York i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i New York.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
237 - 238
Nedbør i mm.
89
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i New York, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i New York, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i september?

I løbet af september vil der i årets 9. måned i New York falde omkring 88 - 90 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september