Vejret i Nice i august

Oversigt over vejret i Nice i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 28 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Nice i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Nice i august. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Nice.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Nice (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Nice i Frankrig svinge mellem at være varme til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 27 - 29 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Nice ligger på omkring 25 til 27 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 26 - 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Nice i august

Et udsnit af august måneds vejr i Nice er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
13 - 14
Nedbør i mm.
20
Dage med nedbør
6 - 7

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i Nice er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Nice byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i august

I løbet af august vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 19 - 21mm. - fordelt på 5-7 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i august