Vejret i Nice i februar

Vejret i Nice i årets anden måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 13 og 15 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Nice er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Nice i februar. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Nice i februar

Dagstemperaturerne i Nice i februar måned svinger mellem at være kolde til kølige. Typisk vil der være omkring 13 - 15 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 11 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 13 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Nice i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Nice se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
68
Dage med nedbør
6 - 7

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Nice eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Nice.

Regn og nedbør i februar

Ustadigt vejr må i februar i Nice forventes. I løbet af årets anden måned falder der omkring 67 - 69 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i februar