Vejret i Nice i januar

Vejret i Nice i årets første måned vil normalt have kølige temperaturer på omkring 12 og 14 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Nice i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Nice i januar. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Nice i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Nice

I januar måned i Nice kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller kolde. Det betyder januar-temperaturer i Nice, som i de fleste tilfælde ligger omkring 12 - 14 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 10 grader og maximumstemperaturer på 13 - 15 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Nice i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Nice.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
75
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Nice, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Nice, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i januar

Ustadigt vejr må i januar i Nice forventes. I løbet af årets første måned falder der omkring 74 - 76 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i januar