Vejret i Nice i juni

Juni måned i Nice vil normalt ramme temperaturer på omkring 23 og 25 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Nice - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Nice.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Nice (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Nice i Frankrig svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 23 - 25 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Nice ligger på omkring 21 til 23 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 22 - 25 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Nice i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Nice i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
14 - 15
Nedbør i mm.
40
Dage med nedbør
6 - 7

Hvis du skal rejse i Nice i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Nice på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Nice.

Nedbør i juni

I løbet af juni vil der i Nice falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 39 - 41mm. nedbør. Dette sker i løbet af 5-7 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i juni