Vejret i Nice i maj

Vejret i Nice i maj kan byde på både ganske lune og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 21 grader. Du er måske interesseret i vejret i Nice i maj, da du overvejer at bestille en ferie i årets 5. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Nice.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Nice

Nice i maj er en periode, hvor vejret vil byde på ganske lune temperaturer. Det giver typiske maj-temperaturer i på mellem 20 - 22 grader. Det vil der typisk ikke være de store udsving i, hvorfor det er fornuftigt at planlægge efter en minimumstemperatur, som typisk ligger på ca. 18 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Nice i maj

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan maj-vejret tager sig ud i Nice.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
9 - 10

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Nice, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Nice, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i maj

Fordelt over maj måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 49 - 51mm. nedbør. Dette sker fordelt over 8-10 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i maj