Vejret i Nice i oktober

Vejret i Nice i årets 10. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Nice - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Nice i oktober. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Nice i årets 10. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Nice (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Nice i Frankrig svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 21 - 23 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Nice ligger på omkring 19 til 21 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 20 - 23 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Nice i oktober

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Nice i oktober. Tallene er opgjort over hele oktober måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Nice tager sig ud i årets 10. måned.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
140
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Nice. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Nice i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over oktober. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Nice:

Vil det regne i oktober?

I løbet af årets 10. måned vil der typisk være mellem 9 og 11 dage med nedbør i oktober. Her falder der omkring 139 - 141 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i oktober