Vejret i Orlando i april

April måned i Orlando vil normalt ramme temperaturer på omkring 23 og 25 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve kølige dage. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Orlando - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Orlando i årets fjerde måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Orlando i april

Årets fjerde måned vil i Orlando byde på kølige til meget varme temperaturer. I Orlando i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 23 - 25 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 21 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 28 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Orlando i april

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Orlando i april. Tallene er opgjort over hele april måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Orlando tager sig ud i årets fjerde måned.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
61
Dage med nedbør
10 - 11

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Orlando. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Orlando i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over april. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Orlando:

Vil det regne i april?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele april forventes i Orlando. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af april falder der omkring 60 - 62 millimeter regn i Orlando.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i april