Vejret i Orlando i august

Vejret i Orlando i august kan byde på både varme og ekstremt varme og trykkende dage, med temperaturer på omkring 30 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Orlando - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Orlando.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Orlando

I august måned i Orlando kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder august-temperaturer i Orlando, som i de fleste tilfælde ligger omkring 29 - 31 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 27 grader og maximumstemperaturer på 33 - 35 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Orlando i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Orlando i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Orlando tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
171
Dage med nedbør
24 - 25

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Orlando. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Orlando i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Orlando:

Nedbør i august

Ligesom du måske har lagt mærke til i oversigten længere oppe, så vil august i Orlando være en meget våd oplevelse. Det betyder med andre ord, at der vil falde , så vil omkring 170 - 172 millimeter nedbør - hvilket er ganske meget. Sammenligner man eksempelvis med en af de meget våde danske måneder, vil der typisk falde omkring 55-65 millimeter regn.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august