Vejret i Orlando i december

Vejret i Orlando i december kan byde på både kolde og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 19 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Orlando er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Orlando.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Orlando (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Orlando i USA svinge mellem at være kolde til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 18 - 20 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Orlando ligger på omkring 16 til 18 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 22 - 25 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Orlando i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Orlando se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
52
Dage med nedbør
10 - 11

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Orlando eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Orlando.

Regner det så i december måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i december måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 51 - 53 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december