Vejret i Orlando i februar

Vejret i Orlando i årets anden måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 17 og 19 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Orlando - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i februar måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Orlando i februar. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Orlando i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Orlando i februar

Dagstemperaturerne i Orlando i februar måned svinger mellem at være kolde til generelt varme. Typisk vil der være omkring 17 - 19 grader i februar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 15 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 22 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Orlando i februar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Orlando i årets anden måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
82
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Orlando i andre af årets måneder end blot februar, så sørg for også at læse om vejret i Orlando på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Orlando.

Nedbør og regnfulde dage i februar

Ustadigt vejr må i februar i Orlando forventes. I løbet af årets anden måned falder der omkring 81 - 83 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i februar