Vejret i Orlando i januar

Vejret i Orlando i januar kan byde på både kolde og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 17 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Orlando - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i januar måned. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Orlando

Orlando, USA i januar er en periode, hvor kolde til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Orlando byde på 16 - 18 grader. Når det er koldest i januar i Orlando vil der være omkring 14 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Orlando i januar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Orlando i årets første måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
57
Dage med nedbør
10 - 11

Hvis du skal rejse i Orlando i andre af årets måneder end blot januar, så sørg for også at læse om vejret i Orlando på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Orlando.

Regn og nedbør i januar

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i januar måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 56 - 58 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar