Vejret i Orlando i juni

Vejret i Orlando i årets 6. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 28 og 30 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Orlando i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Orlando i juni. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Orlando.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Orlando

Orlando, USA i juni er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Orlando byde på 28 - 30 grader. Når det er koldest i juni i Orlando vil der være omkring 26 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 32 - 33 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Orlando i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Orlando.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
170
Dage med nedbør
22 - 23

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Orlando, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Orlando, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i juni måned?

juni måned i Orlando hører sammen ed vind- og vandtæt tøj - hvis man altså har tænkt sig at være uden for. I løbet af måneden vil 22 dage indeholde regn - både større og små mængder - og alt i alt vil der falde omkring 170 mm. nedbør. Sammenligner man med en af de mest regnfulde danske måneder, falder der omkring 65 millimeter vand.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni