Vejret i Orlando i maj

Oversigt over vejret i Orlando i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 27 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Orlando - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Orlando.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Orlando i maj

Årets 5. måned vil i Orlando byde på ganske lune til ekstremt varme og trykkende temperaturer. I Orlando i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 31 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Orlando i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Orlando i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
84
Dage med nedbør
11 - 12

Hvis du skal rejse i Orlando i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Orlando på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Orlando.

Regner det så i maj måned?

I løbet af maj vil der i årets 5. måned i Orlando falde omkring 83 - 85 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj