Vejret i Orlando i november

November måned i Orlando vil normalt ramme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Orlando i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Orlando i november. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Orlando.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Orlando (november måned)

I november måned kan temperaturerne i Orlando i USA svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 21 - 23 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i november måned i Orlando ligger på omkring 19 til 21 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 24 - 27 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Orlando i november

Et udsnit af november måneds vejr i Orlando er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Orlando er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Orlando byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i november

I løbet af november vil der i Orlando falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 47 - 49mm. nedbør. Dette sker i løbet af 9-11 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i november