Vejret i Orlando i oktober

Oversigt over vejret i Orlando i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Orlando - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 10. måned i Orlando.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Orlando i oktober

Årets 10. måned vil i Orlando byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Orlando i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 25 - 27 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 23 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Orlando i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Orlando i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
86
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Orlando i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Orlando på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Orlando.

Nedbør i oktober

I løbet af oktober vil der i årets 10. måned i Orlando falde omkring 85 - 87 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i oktober