Vejret i Orlando i september

Her kan du læse lidt om vejret i Orlando i september, som typisk vil byde på temperaturer mellem 28 og 30 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Orlando i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Orlando i september. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over september-vejret i Orlando, som - når temperaturen er lavest i september - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af september i Orlando.
Skrevet af: Niels Sørensen

September-temperaturer i Orlando

I september måned i Orlando kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ekstremt varme og trykkende eller varme. Det betyder september-temperaturer i Orlando, som i de fleste tilfælde ligger omkring 28 - 30 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 26 grader og maximumstemperaturer på 32 - 34 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele september måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Orlando i september

Et udsnit af september måneds vejr i Orlando er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
28° - 30°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
160
Dage med nedbør
20 - 21

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Orlando er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Orlando byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i september måned?

september måned i Orlando hører absolut ikke til en tør periode. Der vil derimod være masser af nedbør som fordelt over 19 og 21 dage giver mellem 159 og 161 mm nedbør. Til sammenligning kan det nævnes, at der i Danmarks vådeste måned falder omkring 65 millimeter vand.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i september