Vejret i Oslo i april

Vejret i Oslo i april kan byde på både ekstremt kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 6 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Oslo er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Oslo i april måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Oslo i april

Årets fjerde måned vil i Oslo byde på ekstremt kolde til kolde temperaturer. I Oslo i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 5 - 7 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 3 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 8 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Oslo i april - overordnet skema

For et hurtigt overblik over april-vejret i Oslo se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
36
Dage med nedbør
13 - 14

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Oslo eller om vejret er, som du gerne vil have det i april måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Oslo.

Nedbør og regnfulde dage i april

Fordelt over april måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 35 - 37mm. nedbør. Dette sker fordelt over 12-14 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Norge

Læs også om vejret i andre byer i Norge i april