Vejret i Oslo i juli

Vejret i Oslo i årets 7. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 17 og 19 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Oslo er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Oslo i juli. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli-temperaturer i Oslo

I juli måned i Oslo kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder juli-temperaturer i Oslo, som i de fleste tilfælde ligger omkring 17 - 19 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 15 grader og maximumstemperaturer på 20 - 22 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Oslo i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Oslo se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
75
Dage med nedbør
16 - 17

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Oslo eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Oslo.

Regn og nedbør i juli

Ustadigt vejr må i juli i Oslo forventes. I løbet af årets 7. måned falder der omkring 74 - 76 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Norge

Læs også om vejret i andre byer i Norge i juli