Vejret i Oslo i marts

Vejret i Oslo i årets tredje måned vil normalt have meget kolde temperaturer på omkring -1 og 1 grader. Man kan også mødes af decideret ekstremt kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Oslo i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Oslo i marts. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i Oslo.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Oslo i marts

Dagstemperaturerne i Oslo i marts måned svinger mellem at være ekstremt kolde til meget kolde. Typisk vil der være omkring -1 - 1 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på -3 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 2 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Oslo i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Oslo.
Temperaturer
-1° - 1°
Solskinstimer
4 - 5
Nedbør i mm.
34
Dage med nedbør
14 - 15

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Oslo, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Oslo, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i marts måned?

Helt sikker er det, at marts ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i marts falder 33 - 35 mm. nedbør i løbet af 13-15 af månedens dage.Andre byer i Norge

Læs også om vejret i andre byer i Norge i marts