Vejret i Oslo i oktober

Vejret i Oslo i årets 10. måned vil normalt have kolde temperaturer på omkring 5 og 7 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Oslo i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Oslo i oktober. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Oslo i oktober. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af oktober i Oslo.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Oslo i oktober

Årets 10. måned vil i Oslo byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Oslo i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 5 - 7 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 3 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 7 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Oslo i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i Oslo er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
71
Dage med nedbør
17 - 18

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i Oslo er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Oslo byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i oktober måned?

Ustadigt vejr må i oktober i Oslo forventes. I løbet af årets 10. måned falder der omkring 70 - 72 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i Norge

Læs også om vejret i andre byer i Norge i oktober