Vejret i Paris i april

Vejret i Paris i årets fjerde måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 13 og 15 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Paris i april, da du overvejer at bestille en ferie i årets fjerde måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Paris i april. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Paris.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Paris i april

Dagstemperaturerne i Paris i april måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 13 - 15 grader i april - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 11 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 16 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Paris i april

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan april-vejret tager sig ud i Paris.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
42
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Paris, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Paris, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i april

Helt sikker er det, at april ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i april falder 41 - 43 mm. nedbør i løbet af 12-14 af månedens dage.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i april