Vejret i Paris i december

Vejret i Paris i årets sidste måned vil normalt have kolde temperaturer på omkring 6 og 8 grader. Man kan også mødes af decideret meget kolde perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Paris - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Paris i december. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Paris (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Paris i Frankrig svinge mellem at være meget kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 6 - 8 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Paris ligger på omkring 4 til 6 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 6 - 9 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Paris i december

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Paris i december. Tallene er opgjort over hele december måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Paris tager sig ud i årets sidste måned.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
3 - 4
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
16 - 17

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Paris. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Paris i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over december. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Paris:

Regn og nedbør i december

Helt sikker er det, at december ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i december falder 49 - 51 mm. nedbør i løbet af 15-17 af månedens dage.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i december