Vejret i Paris i februar

Oversigt over vejret i Paris i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 6 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Paris i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af februar i Paris.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Paris i februar

Årets anden måned vil i Paris byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Paris i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 5 - 7 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 3 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 7 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Paris i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i Paris.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
5 - 6
Nedbør i mm.
46
Dage med nedbør
14 - 15

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Paris, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Paris, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i februar måned?

I løbet af februar vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 45 - 47mm. - fordelt på 13-15 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i februar