Vejret i Paris i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Paris i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 5 og 7 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Paris i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Paris i januar. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Paris, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kolde. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Paris.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Paris i januar

Dagstemperaturerne i Paris i januar måned svinger mellem at være meget kolde til kolde. Typisk vil der være omkring 5 - 7 grader i januar - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 3 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 6 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Paris i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i Paris er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
5° - 7°
Solskinstimer
4 - 5
Nedbør i mm.
56
Dage med nedbør
17 - 18

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i Paris er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Paris byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i januar

I løbet af januar vil der i januar falde 55 - 57 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i januar