Vejret i Paris i juli

Vejret i Paris i juli kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 24 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Paris - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Paris.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Paris (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Paris i Frankrig svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 23 - 25 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Paris ligger på omkring 21 til 23 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 26 - 29 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Paris i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Paris i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Paris tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
59
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Paris. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Paris i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Paris:

Nedbør i juli

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 58 - 60 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i juli